Nejnovější recenze ze sekce Pece na pizzu
90%
- Můj syn ji má,a je s ní ohromně spokojený,je to opravdu super....jednička,na našem trhu.Dělá pizzaře i kuchaře v Praze v Pizzeriích,a tu pec plně využívá.Natočil i video,kde v ní peče,takže jí i firmě,která ji vyrábí vlastně dělá i reklamu,protože to video rozesíláme všem přátelům na Facebooku,je šikovný,a moc ho to baví.Já si doma také peču pizzu sama,vaření a pečení mě odjakživa také moc baví.Můj syn Vláďa dělá v Pizzerii už hodně let,byl i v Plzni......Díky za tento výrobek,nemůže si ji vynachválit....pizza za 4 minuty,to je opravdu pokrok v Gastronomii. Jana Procházková z Plzně
Myslím,že je ta pec perfektní,nemám k tomu víc,co dodat.........Myslím,že cena je úměrná kvalitě....určitě není drahá,myslím,že její kvalita předčí cenu výrobku.Díky za ten vynález.Myslím,že takový recenzí bude víc,a že si ji zákazníci oblíbí,až poznají,co dokáže a je to velice spolehlivý, užitečný spotřebič i dekorace do kuchyně.Myslím,že kdo ji bude mít,bude na ní pyšný,i já ji budu mít.......už se na ní moc těším....Věřím,že je vhodná do každé domácnosti i pro profesionální Pizzaře bude její používání přínosem.....Jana z Plzně
70%
- dobré
dobré
100%
- Perfektní přístroj.Pizza je rychle upěčená křupavá na profi úrovni jsem maximálně spokojen.
- neznám
Určitě doporučuji
80%
- lepší pizza než z trouby
- zábavnější pečení
- lepší těsto předpéct, jinak je mokré a bílé
kámen se úplně nerozpeče, aby bylo těsto křupavé a tmavší. Pokud bych toho chtěla docílit, už je to na úkor surovin na těstě.
Pec doporučuji, ale je třeba "vychytat mouchy".
Určitě ji ale nevrátím, jsem spokojena...
100%
- Nádherný design a navíc funkční pizza pec do domácnosti. Používáme při rodinném sezení. Skvělá na párty s přáteli. Každý si upeče pizzu podle svého. Lze upéct i koláč.
Doporučuju.
100%
- Peče bezvadně zespodu,jsou tam puchýřky jako na profi pizze,
- těsto klasika,ale z pizzové mouky -koupila jsem Ramill- nedostižné,okraje růžové, peču asi 15 min a ještě jsme se pizzy nedojedli a to ji máme cca 1/2 roku!!
- Občas bych potřebovala trouby dvě :)
Nemá chybu,navíc skladná,vejde se snadno k pánvím do výsuvu,peče úžasně díky kamenu a asi vysoké teplotě.Peču bagety v troubě také na kameni,ale pizza je z Ardes podstatně lepší.Odspodu křupavá a hnědá, shora nevysušená.
100%
- Už jen samá pro
- Nic
Tak jsem opět zde a reaguji na pec na pizzu. Měsíc jsem vychytával jak na to a výsledek je úžasný, zkrátka takový, jaký jsem si představoval. Nejprve se mi zdálo, že moc brzy vypíná termostat, tak jsem rozebral kryt a trochu jej přihnul, aby se pec dokázala opravdu rozparádit do té správné teploty. Těsto udělám standartním způsobem a nechám jej předpéct(cca 30 sekund). Těch si lze udělat dostatek a pak dát skutečně do mrazáku. Na předpečené těsto si naskládám běžné pizza ingredience a teď to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ: Pec rozpálit co to jde a pak na rozpálený kámen nasypat hrstku HRUBÉ mouky, aby byl talíř po celé ploše lehce zasypaný. Po té ihned položit pizzu a výsledek je křupavé a krásně propečené těsto i ze spodu. Doba pečení cca 5 minut. Umí to i takové ty černé nebo tmavě hnědé okraje, necháme-li to péct minut 6. Po první zkušenosti jsem to chtěl vrátit, ale už bych jí nedal. Tak to je jen takový malý návod pro nespokojené.
40%
- Nepeče zeshora stejnoměrně, zespodu málo! Musím posunout během pečení. Souhlas s prvním hodnocením
Nekupovat-sklamání. Měsíční uživatelka.
20%
- Dobrý programna upravování fotek.
- GIMP 2 je ne přehledný.
- jenom se na to podíváte a zavřete.program na nic
hrůza to je nejhorší program co může být na nic
60%
- Pizza lepší než v troubě.
- Ze spodu mi to teda moc nepeče, nebo nevím proč se mi to podmáčí. Talíř se skutečně nedá vyčistit do původního stavu.
Mám tuto pec doma a musím podotknout, že těsto pizzy na obrázku neodpovídá skutečnosti. Dělám těsto vlastní(kynuté těsto+sůl+olivový olej) a dochází k tomu, že pokud těsto předpeču - tzn. bez dalších ingrediencí, pizza je vcelku dobrá, určitě lepší než z klasické trouby, avšak pokud to dám péct celé syrové, tzn. včetně dalších ingrediencí, jako rajčatový protlak, salám, sýr apod. , těsto ze se spodu hnusně promáčí a chutná ze spodu nedopečeně, a to i když peču třeba půl hodiny. Pizza se má péct rychle a prudce, což u této trouby funguje velmi sporadicky. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Děkuji za názory.
100%
- Naprosto senzační pizza,kámen dobře peče zespoda a tím jak se otáčí je vše lepší jako v pizerii.Hlavně si můžete udělat těsto dopředu i do mrazáku .
- Prkotina: kámen se nedá vyčistit do původního stavu.
Senzační, nemám ráda "překvapení" v pizzeriích.
Udělám si těsto: 500g hl.mouky,2 lžíce oliv.oleje,1/2 lžišky granul.droždí a vody tolik,aby vzniklo lehce lepivé těsto.
Dobře propracovat,až se chytá jen zespodu a pak co 10 min lehce promíchat cca 3x a nechat dokynout.Zbytek je na vás:)
Zobrazuji 161 - 171 ze 171 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 8 [ 9 ]