Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v ePROTON.cz
- dobré
dobré
, zakoupeno v ePROTON.cz
- lepší pizza než z trouby
- zábavnější pečení
- lepší těsto předpéct, jinak je mokré a bílé
kámen se úplně nerozpeče, aby bylo těsto křupavé a tmavší. Pokud bych toho chtěla docílit, už je to na úkor surovin na těstě.
Pec doporučuji, ale je třeba "vychytat mouchy".
Určitě ji ale nevrátím, jsem spokojena..., zakoupeno v Korunka.cz
- Naprosto senzační pizza,kámen dobře peče zespoda a tím jak se otáčí je vše lepší jako v pizerii.Hlavně si můžete udělat těsto dopředu i do mrazáku .
- Prkotina: kámen se nedá vyčistit do původního stavu.
Senzační, nemám ráda "překvapení" v pizzeriích.
Udělám si těsto: 500g hl.mouky,2 lžíce oliv.oleje,1/2 lžišky granul.droždí a vody tolik,aby vzniklo lehce lepivé těsto.
Dobře propracovat,až se chytá jen zespodu a pak co 10 min lehce promíchat cca 3x a nechat dokynout.Zbytek je na vás:)
Parametry produktu
Popis produktu
Provedení výrobku: černá barva
- Elektrická pec na pizzu
- Dokonalé propečení zajišťuje nad a pod kamenným otočným talířem spodní a horní topné těleso
- Skleněné okénko slouží ke kontrole pečení
- Vaše pizza bude dokonale připravena díky rovnoměrnému propečení v malém prostoru
- Výkon 1000 – 1200 W
- Horní a dolní ohřev
- Časovač 0-30 min
- Termostat: 3 stupně pečení
- Otočný žáruvzdorný kamenný talíř o průměru 30 cm
- Italský patent
Rozměry výrobku:
Hmotnost (kg):
Výška (cm):
Šířka (cm):
Hloubka (cm):
Rozměry balení:
- Hmotnost (kg): 3.650
- Výška (cm): 17.50
- Šířka (cm): 38.00
- Hloubka (cm): 32.00
- EAN: 8004032061000
- Záruční doba: 24 měsíců
vaše pizza bude dokonale připravena díky rovnoměrnému propečení v malém prostoru
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v ePROTON.cz
- dobré
dobré
, zakoupeno v ePROTON.cz
- lepší pizza než z trouby
- zábavnější pečení
- lepší těsto předpéct, jinak je mokré a bílé
kámen se úplně nerozpeče, aby bylo těsto křupavé a tmavší. Pokud bych toho chtěla docílit, už je to na úkor surovin na těstě.
Pec doporučuji, ale je třeba "vychytat mouchy".
Určitě ji ale nevrátím, jsem spokojena...- Peče bezvadně zespodu,jsou tam puchýřky jako na profi pizze,
- těsto klasika,ale z pizzové mouky -koupila jsem Ramill- nedostižné,okraje růžové, peču asi 15 min a ještě jsme se pizzy nedojedli a to ji máme cca 1/2 roku!!
- Občas bych potřebovala trouby dvě :)
Nemá chybu,navíc skladná,vejde se snadno k pánvím do výsuvu,peče úžasně díky kamenu a asi vysoké teplotě.Peču bagety v troubě také na kameni,ale pizza je z Ardes podstatně lepší.Odspodu křupavá a hnědá, shora nevysušená.
- Už jen samá pro
- Nic
Tak jsem opět zde a reaguji na pec na pizzu. Měsíc jsem vychytával jak na to a výsledek je úžasný, zkrátka takový, jaký jsem si představoval. Nejprve se mi zdálo, že moc brzy vypíná termostat, tak jsem rozebral kryt a trochu jej přihnul, aby se pec dokázala opravdu rozparádit do té správné teploty. Těsto udělám standartním způsobem a nechám jej předpéct(cca 30 sekund). Těch si lze udělat dostatek a pak dát skutečně do mrazáku. Na předpečené těsto si naskládám běžné pizza ingredience a teď to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ: Pec rozpálit co to jde a pak na rozpálený kámen nasypat hrstku HRUBÉ mouky, aby byl talíř po celé ploše lehce zasypaný. Po té ihned položit pizzu a výsledek je křupavé a krásně propečené těsto i ze spodu. Doba pečení cca 5 minut. Umí to i takové ty černé nebo tmavě hnědé okraje, necháme-li to péct minut 6. Po první zkušenosti jsem to chtěl vrátit, ale už bych jí nedal. Tak to je jen takový malý návod pro nespokojené.
- Nepeče zeshora stejnoměrně, zespodu málo! Musím posunout během pečení. Souhlas s prvním hodnocením
Nekupovat-sklamání. Měsíční uživatelka.
- Pizza lepší než v troubě.
- Ze spodu mi to teda moc nepeče, nebo nevím proč se mi to podmáčí. Talíř se skutečně nedá vyčistit do původního stavu.
Mám tuto pec doma a musím podotknout, že těsto pizzy na obrázku neodpovídá skutečnosti. Dělám těsto vlastní(kynuté těsto+sůl+olivový olej) a dochází k tomu, že pokud těsto předpeču - tzn. bez dalších ingrediencí, pizza je vcelku dobrá, určitě lepší než z klasické trouby, avšak pokud to dám péct celé syrové, tzn. včetně dalších ingrediencí, jako rajčatový protlak, salám, sýr apod. , těsto ze se spodu hnusně promáčí a chutná ze spodu nedopečeně, a to i když peču třeba půl hodiny. Pizza se má péct rychle a prudce, což u této trouby funguje velmi sporadicky. Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Děkuji za názory.
, zakoupeno v Korunka.cz
- Naprosto senzační pizza,kámen dobře peče zespoda a tím jak se otáčí je vše lepší jako v pizerii.Hlavně si můžete udělat těsto dopředu i do mrazáku .
- Prkotina: kámen se nedá vyčistit do původního stavu.
Senzační, nemám ráda "překvapení" v pizzeriích.
Udělám si těsto: 500g hl.mouky,2 lžíce oliv.oleje,1/2 lžišky granul.droždí a vody tolik,aby vzniklo lehce lepivé těsto.
Dobře propracovat,až se chytá jen zespodu a pak co 10 min lehce promíchat cca 3x a nechat dokynout.Zbytek je na vás:)