G3Ferrari G 10032
G3Ferrari G 10032
Doporučené nabídky (1)
Nejlevnější nabídky (15)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v BeGadget
- skvělá vzhledem k ceně
, zakoupeno v OKAY.cz
- krátká doba rozehřívání pece
- vysoká teplota v peci
- možnost péct v zavřené i pootevřené peci
- výborné výsledky pečení
- nižší cena, než za profi pec
- přes všechny zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům
- na kameni zůstávají při nedostatečném podsypání moukou krusty z těsta a vyteklých surovin
- skvrny by mi nevadily, ale napečené jídlo ano, díky nim se lepí a připaluje všechno další, při jednom z prvních pečení mi nápeky začaly v zavřené péči hořet (na neoriginálním kameni)
- kámen je choulostivý na většinu způsobů čištění, nesnáší ostré předměty, nesnáší vlhkou houbičku, když pečete po sobě víc věcí a potřebujete mezi nimi očistit, nejde to
- při prvním použití jsem se snažila očistit kámen vlhkou hrubou houbičkou a ten za nedlouho prasknul
- vyměnila jsem za neoriginální (originál se mi nepodařilo najít), o něco tenčí kámen a ten se snadněji prohřeje spirálou. Takže napečené krusty se můžou vznítit.
- hodil by se český tištěný návod pro ty, kteří nemají možnost použít Google
- výrobek není příliš blbuvzdorný je potřeba hodně zkoušet a získávat zkušenosti, prostě to vychytat, během chviličky se může jídlo spálit
- peče celkem nerovnoměrně z různých stran
- nepořádek okolo pece při pečení – spálená mouka..., je dobré umístit na plochu, kterou je snadné čistit
Přes všechny uvedené zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům nejen pizzy.
, zakoupeno v BeGadget
Zatím nevyzkoušeno, chybí český návod!
Parametry produktu
Ocenění
Popis produktu
G3Ferrari G10032 NAPOLETANA Pizza trouba
Díky vysokým teplotám pečení dosahujícím až k 390 °C je tato mini pekárna schopná udělat pizzu bez vysušení omáčky a sýru. A tak bude chutnat stejně dobře jako od profesionálního pizzaře uprostřed Neapole. Navíc vám úžasně provoní celý byt.
V pekárně si můžete připravit také panini, zapečené toasty, ale i maso, ryby a jiné pečené a zapékané pochoutky. Vnitřek pece je vybavený kamenem, který se využívá u tradičních italských pecích. Můžete ho ale také vyjmout a péct zde jako v klasické troubě. Teplota je v celé peci rovnoměrná díky dvěma topným tělesům - v horní i spodní částí přístroje.
Čerstvou pizzu budete mít díky vhodným vysokým teplotám už za 5 minut hotovou a zmražená bude za pouhé 4 minuty. A tak uspokojíte své hladové strávníky během chviličky.
Trouba dosahuje výkonu 1200 W a disponuje pětiminutovým časovačem s akustickým signálem, abyste nic nepřipálili. Na pizza kameni si uděláte pizzu o průměru až 31 cm. A co budete péct příště? Výsledné dobroty můžete servírovat na dřevěných podnosech, které jsou také součástí balení.
Vlastnosti:
- domácí pekárna na PIZZU, panini, toasty, tigelle, focaccia
- díky druhému vyjímatelnému kameni lze využít i na toasty a také další originální italské pokrmy
- součástí balení je i sešit receptů
- příkon: 1200 W
- nastavitelný termostat až 390°C
- díky vysoké teplotě a kamenné desce lze dosáhnout originální italské chuti jako u tradičních pecí
- časovač: 5 minut s akustickým signálem
- pizza kámen o průměru 31 cm
- 2 nerezová topná tělesa pro stejnoměrné opečení
- kontrolka funkce
- příslušenství: pizza dřevěné podnosy
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v BeGadget
- skvělá vzhledem k ceně
, zakoupeno v OKAY.cz
- krátká doba rozehřívání pece
- vysoká teplota v peci
- možnost péct v zavřené i pootevřené peci
- výborné výsledky pečení
- nižší cena, než za profi pec
- přes všechny zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům
- na kameni zůstávají při nedostatečném podsypání moukou krusty z těsta a vyteklých surovin
- skvrny by mi nevadily, ale napečené jídlo ano, díky nim se lepí a připaluje všechno další, při jednom z prvních pečení mi nápeky začaly v zavřené péči hořet (na neoriginálním kameni)
- kámen je choulostivý na většinu způsobů čištění, nesnáší ostré předměty, nesnáší vlhkou houbičku, když pečete po sobě víc věcí a potřebujete mezi nimi očistit, nejde to
- při prvním použití jsem se snažila očistit kámen vlhkou hrubou houbičkou a ten za nedlouho prasknul
- vyměnila jsem za neoriginální (originál se mi nepodařilo najít), o něco tenčí kámen a ten se snadněji prohřeje spirálou. Takže napečené krusty se můžou vznítit.
- hodil by se český tištěný návod pro ty, kteří nemají možnost použít Google
- výrobek není příliš blbuvzdorný je potřeba hodně zkoušet a získávat zkušenosti, prostě to vychytat, během chviličky se může jídlo spálit
- peče celkem nerovnoměrně z různých stran
- nepořádek okolo pece při pečení – spálená mouka..., je dobré umístit na plochu, kterou je snadné čistit
Přes všechny uvedené zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům nejen pizzy.
, zakoupeno v BeGadget
Zatím nevyzkoušeno, chybí český návod!
, zakoupeno v iPLUTO.cz
Dobrá pizza
TOP Produkt kategorie v soutěži ProduktRoku 2017, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů...
, zakoupeno v Eberry.cz
Splnil všechna očekávání.