G3Ferrari G 10032
G3Ferrari G 10032
Nejlevnější nabídky (15)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v BeGadget
- skvělá vzhledem k ceně
, zakoupeno v OKAY.cz
- krátká doba rozehřívání pece
- vysoká teplota v peci
- možnost péct v zavřené i pootevřené peci
- výborné výsledky pečení
- nižší cena, než za profi pec
- přes všechny zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům
- na kameni zůstávají při nedostatečném podsypání moukou krusty z těsta a vyteklých surovin
- skvrny by mi nevadily, ale napečené jídlo ano, díky nim se lepí a připaluje všechno další, při jednom z prvních pečení mi nápeky začaly v zavřené péči hořet (na neoriginálním kameni)
- kámen je choulostivý na většinu způsobů čištění, nesnáší ostré předměty, nesnáší vlhkou houbičku, když pečete po sobě víc věcí a potřebujete mezi nimi očistit, nejde to
- při prvním použití jsem se snažila očistit kámen vlhkou hrubou houbičkou a ten za nedlouho prasknul
- vyměnila jsem za neoriginální (originál se mi nepodařilo najít), o něco tenčí kámen a ten se snadněji prohřeje spirálou. Takže napečené krusty se můžou vznítit.
- hodil by se český tištěný návod pro ty, kteří nemají možnost použít Google
- výrobek není příliš blbuvzdorný je potřeba hodně zkoušet a získávat zkušenosti, prostě to vychytat, během chviličky se může jídlo spálit
- peče celkem nerovnoměrně z různých stran
- nepořádek okolo pece při pečení – spálená mouka..., je dobré umístit na plochu, kterou je snadné čistit
Přes všechny uvedené zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům nejen pizzy.
, zakoupeno v BeGadget
Zatím nevyzkoušeno, chybí český návod!
Parametry produktu
Ocenění
Popis produktu
G3Ferrari G10032 NAPOLETANA Pizza trouba
Díky vysokým teplotám pečení dosahujícím až k 390 °C je tato mini pekárna schopná udělat pizzu bez vysušení omáčky a sýru. A tak bude chutnat stejně dobře jako od profesionálního pizzaře uprostřed Neapole. Navíc vám úžasně provoní celý byt.
V pekárně si můžete připravit také panini, zapečené toasty, ale i maso, ryby a jiné pečené a zapékané pochoutky. Vnitřek pece je vybavený kamenem, který se využívá u tradičních italských pecích. Můžete ho ale také vyjmout a péct zde jako v klasické troubě. Teplota je v celé peci rovnoměrná díky dvěma topným tělesům - v horní i spodní částí přístroje.
Čerstvou pizzu budete mít díky vhodným vysokým teplotám už za 5 minut hotovou a zmražená bude za pouhé 4 minuty. A tak uspokojíte své hladové strávníky během chviličky.
Trouba dosahuje výkonu 1200 W a disponuje pětiminutovým časovačem s akustickým signálem, abyste nic nepřipálili. Na pizza kameni si uděláte pizzu o průměru až 31 cm. A co budete péct příště? Výsledné dobroty můžete servírovat na dřevěných podnosech, které jsou také součástí balení.
Vlastnosti:
- domácí pekárna na PIZZU, panini, toasty, tigelle, focaccia
- díky druhému vyjímatelnému kameni lze využít i na toasty a také další originální italské pokrmy
- součástí balení je i sešit receptů
- příkon: 1200 W
- nastavitelný termostat až 390°C
- díky vysoké teplotě a kamenné desce lze dosáhnout originální italské chuti jako u tradičních pecí
- časovač: 5 minut s akustickým signálem
- pizza kámen o průměru 31 cm
- 2 nerezová topná tělesa pro stejnoměrné opečení
- kontrolka funkce
- příslušenství: pizza dřevěné podnosy
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v BeGadget
- skvělá vzhledem k ceně
, zakoupeno v OKAY.cz
- krátká doba rozehřívání pece
- vysoká teplota v peci
- možnost péct v zavřené i pootevřené peci
- výborné výsledky pečení
- nižší cena, než za profi pec
- přes všechny zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům
- na kameni zůstávají při nedostatečném podsypání moukou krusty z těsta a vyteklých surovin
- skvrny by mi nevadily, ale napečené jídlo ano, díky nim se lepí a připaluje všechno další, při jednom z prvních pečení mi nápeky začaly v zavřené péči hořet (na neoriginálním kameni)
- kámen je choulostivý na většinu způsobů čištění, nesnáší ostré předměty, nesnáší vlhkou houbičku, když pečete po sobě víc věcí a potřebujete mezi nimi očistit, nejde to
- při prvním použití jsem se snažila očistit kámen vlhkou hrubou houbičkou a ten za nedlouho prasknul
- vyměnila jsem za neoriginální (originál se mi nepodařilo najít), o něco tenčí kámen a ten se snadněji prohřeje spirálou. Takže napečené krusty se můžou vznítit.
- hodil by se český tištěný návod pro ty, kteří nemají možnost použít Google
- výrobek není příliš blbuvzdorný je potřeba hodně zkoušet a získávat zkušenosti, prostě to vychytat, během chviličky se může jídlo spálit
- peče celkem nerovnoměrně z různých stran
- nepořádek okolo pece při pečení – spálená mouka..., je dobré umístit na plochu, kterou je snadné čistit
Přes všechny uvedené zápory bych koupila znovu, kvůli rychlosti použití, úspoře energie a dobrým výsledkům nejen pizzy.
, zakoupeno v BeGadget
Zatím nevyzkoušeno, chybí český návod!
, zakoupeno v iPLUTO.cz
Dobrá pizza
TOP Produkt kategorie v soutěži ProduktRoku 2017, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů...
, zakoupeno v Eberry.cz
Splnil všechna očekávání.